Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas tävlar för Georgien!

Ännu en artist är klar för Stockholm! Idag avslöjade Georgiens nationella tvbolag GPB vid en presskonferens att man internt utsett Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas till sina representanter i Eurovision Song Contest 2016!

De fyra medlemmarna definierar sig själva som ett alternativt indieband och har spelat tillsammans sedan 2000. Något tävlingsbidrag har de ännu inte och efterlyser därför nu en lämplig låt att tävla med i Stockholm. Intresserade är välkomna att skicka in sitt bidrag senast den 8 januari - men önskelistan är ordentligt detaljerad! Man efterlyser antingen en alternativ- eller indierocklåt med melodisk struktur innehållande elektroniska beats, synthar och/eller samplingar eller en klubborienterad version av post-disco dansmusik. De fem bästa bidragen kommer att få tävla i en nationell final där en jury tillsammans med tvtittarna utser vinnaren!

Kanske inte riktigt your average eurovisionbidrag, men helt klart intressant i mina öron! Klarar de att hitta ett bidrag som sticker ut utan att krångla till det alltför mycket kan nog det här tänkas bli riktigt spännande. Hur de kan låta? Vi kollar in singeln Gay swimmer!

Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas tävlar för Georgien! Reviewed by Pierre on 21:44:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.