Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Hjärtpunkterna under Eurovision i Stockholm

Euroclub kommer att byggas framför slottet
Formerna för folkfesten under eurovisionveckorna i Stockholm i maj blev idag en bra bit tydligare då SVT officiellt presenterade flera av hjärtpunkterna för festandet!

Den officiella öppningsceremonin kommer att hållas i Stockholms stadshus medan Eurovision Village, hjärtat för alla fans, kommer att förläggas till Kungsträdgården. Euroclub, där alla ackrediterade kommer att festa loss tillsammans med de tävlande artisterna och deras delegationer, kommer att byggas upp på Skeppsbron, vid vattnet framför kungliga slottet.

Valet av Stockholms stadshus för öppningsceremonin och Kungsträdgården för Eurovision Village känns helrätt, men det som verkligen sticker ut är den unika placeringen av Euroclub på en av Stockholms absolut vackraste platser – Skeppsbron, framför kungliga slottet. Det kommer bli magiskt, säger tävlingsproducenten Christer Björkman till SVT.

Jag tycker det här låter som fantastiska planer! De tar Eurovision rakt in till hjärtat av Stockholm och gör det tillgängligt för alla, dessutom inom smidigt promenadavstånd från vartannat. Särskilt planerna på ett specialbyggt Euroclub på kajen nedanför slottet låter riktigt maffiga i mina öron - enligt uppgift blir bygget i två våningar med 13 meters höjd och en yta på 2'600 kvadratmeter!

Närmast på tur i eurovisionprogrammet står nu den så kallade nyckelceremonin den 25 januari då Wien officiellt överlämnar värdskapet för tävlingen till Stockholm. I samband med den kommer också lottningen till de båda semifinalerna att ske.
Hjärtpunkterna under Eurovision i Stockholm Reviewed by Pierre on 15:42:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.