Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalens hjärtröstnings-app är tillbaka!

Trots inkörningsproblem och röstningshaveri var det väl egentligen aldrig någon tvekan, förra årets röstnings-app var en braksuccé som kommit för att stanna - och om du haft minsta lilla tvivel om det så är det dags att släppa det nu: hjärtröstnings-appen är tillbaka!

Upplägget känns på det stora hela igen från förra året: Genom att få hjärtat i appen att växa visar du hur mycket du gillar varje bidrag och i direktsändningen syns det i TV-rutan hur intensivt du och alla andra som har appen röstar. Röstandet är gratis och och en hjärtröst är lika mycket värd som en telefon- eller SMS-röst!

En stor nyhet finns dock i årets upplägg! Förra gången kunde du bara rösta medan just det bidraget framfördes på scenen - den här gången kan du hjärtrösta upp till fem gånger på varje bidrag oavsett vilket bidrag som står på scenen, ända fram till den andra snabbreprisen!

Precis som sist kan du också tippa resultaten i deltävlingarna och om du kopplar appen till ditt Facebook-konto kan du även dela dina gissningar med dina vänner där - och dessutom är appen matad med artistpresentationer.

Jag säger välkommen tillbaka - slipper vi haverier och annat strul så är appen en fantastisk idé, vilket inte minst förra årets förkrossande dominans för de rösterna visar! När det nu dessutom är möjligt att rösta på alla bidragen under hela programmet så blir vinsterna flera; appen blir jämnare belastad, hjärtat i rutan inte lika avslöjande och framför allt - man kan rösta med eftertanke och utan stress! Du, ladda ner den på en gång så du är redo nästa vecka!

Melodifestivalen, som appen heter, finns att ladda ner i appbutikerna; Windows Phone store, Google Play och App Store.
Melodifestivalens hjärtröstnings-app är tillbaka! Reviewed by Pierre on 21:04:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Känns fortfarande som att de flesta hjärtröster kommer komma in under första röstomgången, så troligtvis kommer den andra omgången inte ha så stor betydelse ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fast just det vet vi (väl?) ingenting om ännu. Förra året var det bara hjärtröstning i den första röstningsomgången - det känns långt ifrån givet att man väljer det upplägget i år.

   Radera
 2. Låtar som attraherar den yngre befolkningen lär gynnas mer eller vad tror du Pierre?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det mönstret var ganska tydligt förra året i alla fall - Dinah Nah, Isa och Samir & Viktor vann på hjärtrösterna medan Hasse Andersson och Jon Henrik Fjällgren förlorade på dem. Jag gjorde en liten uträkning då: http://www.pierresschlager.com/2015/03/resultatet-i-melodifestivalfinalen-om.html

   Radera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.