Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Nicky Byrne representerar Irland med Sunlight

Idag bekräftades ett av den senaste tidens envisaste rykten på eurovisionfronten - Irland kommer att representeras av Nicky Byrne, en av medlemmarna i det insomnade Westlife, under Eurovision Song Contest i Stockholm!

Efter en jumboplats följd av två bommade finalplatser har alltså irländarna fått nog och skrotar sin nationella uttagning - tvbolaget RTÉ satsar den här gången på ett helt internt val i hopp om att öka sina chanser till framgång!

37-årige Nicky Byrne firade enorma framgångar världen över mellan 1998 och 2012 som en av medlemmarna i pojkbandet Westlife som sålde 45 miljoner album världen över och bland annat hade 14 listettor i Storbritannien. Sedan uppbrottet har han synts som programledare i irländsk tv - och eurovisionfansen har sett honom avlämna de irländska rösterna under de tre senaste upplagorna av tävlingen.

I Stockholm kommer han att tävla med bidraget Sunlight, skrivet av honom själv tillsammans med Ronan Hardiman och Wayne Hector som också var med och skrev sju av Westlifes listettor.

Riktigt kul med lite stjärnglans och ögongodis i Stockholm, men efter en första genomlyssning är jag skeptisk till att irländarna skulle ha plockat ut en eurovisionvinnare - låten är habil radiopop som mycket väl kan ta dem till final, men den har knappast wowfaktor nog för en topplacering. Bedöm själv, här är årets irländska bidrag Sunlight med Nicky Byrne:

Nicky Byrne representerar Irland med Sunlight Reviewed by Pierre on 08:25:00 Rating: 5

4 kommentarer:

  1. Jag är helt på din linje. Inte en dålig låt men definitivt ingen ESC-vinnare. Kanske blir en finalplats dock.

    SvaraRadera
  2. Kan inte påstå att jag har stor koll på Westlife men nog hade man önskat sig lite mer oommph från en stjärna (han är väl det?) som Nicky. Låten kommer definitivt ta Irland till final och den är svår att tycka illa om...men lite bättre kunde den väl ha varit? Eller? ;)

    SvaraRadera
  3. Tror nog ändå att det är en topp tio i finalen, lite tack vare att det är just han.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.