Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Så väljs bidraget åt Georgiens Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas

Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas
När Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas i december presenterades som Georgiens representanter i Eurovision Song Contest 2016 (se här) efterlystes också lämpliga bidrag för dem att tävla med i Stockholm - vilket därmed hintade om en kommande nationell final för att välja låt. Nu har man avslöjat hur man tänker gå till väga!

Bland fler än hundra inkomna bidrag har man nu valt ut fem lämpliga kandidater. Dessa kommer att presenteras den 3 februari i tvshowen Communicator show i georgisk tv i form av musikvideor som spelas in nu i helgen. I och med presentationen inleds en tolv dagar lång röstningsperiod då tittarna kan rösta på sin favorit bland de fem. Sedan läggs deras röster ihop med rösterna från en internationell jury - varefter vinnaren presenteras i samma tvshow som bidragen presenterades i den 15 februari!

Jag känner mig lite snuvad på en komprimerad final där bidraget väljs under ett par timmars georgisk tvunderhållning - men nåja, februari blir löjligt eurovisionintensiv i vilket fall som helst, så kanske är det bäst så här! Med tanke på Nika Kocharovs spännande önskemål om antingen en alternativ- eller indierocklåt med melodisk struktur innehållande elektroniska beats, synthar och/eller samplingar eller en klubborienterad version av post-disco dansmusik så hoppas jag i alla fall fortfarande man lyckas välja en riktigt bra låt!

Så väljs bidraget åt Georgiens Nika Kocharov & Young Georgian Lolitas Reviewed by Pierre on 12:34:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.