Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Serhat tävlar för San Marino i Stockholm!

Den senaste veckan har det viskats bland eurovisionfansen om att Turkiet på något sätt kommer att vara representerat i Stockholm i maj, vilket bland annat satt igång spekulationer om en comeback för turkarna. Någon sådan lär det inte bli, men idag visade det sig i alla fall finnas viss grund i ryktet - vid en presskonferens meddelades nämligen att San Marino kommer att representeras av den turkiske artisten Serhat!

Lilla San Marino har i vanligt ordning haft svårt att rekrytera från de egna leden och nappade därför när man fick ett anbud från den 51-årige Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu, känd som producent, artist och programledare långt utanför hemlandet Turkiets gränser. Han inledde karriären som producent på eget bolag i början av 90-talet för att sedan vidga den till att själv bli artist och programledare för bland annat den turkiska versionen av Jeopardy.

Smart drag där San Marino! I Turkiets frånvaro kan det här tilltaget mycket väl leda till en fördel genom röster från den stora turkiska diasporan runt om i Europa, särskilt som Serhat redan gjort sig ett namn i flera av deltagarländerna - till exempel genom singeln Je M'Adore som letade sig in på flera europeiska listor. Hur hans eurovisionbidrag låter får vi vänta på att höra - men svänger det som i nämnda Je M'Adore kan det här tänkas bli succé; vi kollar in den!

Serhat tävlar för San Marino i Stockholm! Reviewed by Pierre on 15:18:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.