Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Smakprov på låtarna som tävlar i Spanien

Strax före nyår presenterade det spanska tvbolaget RTVE de sex artister (se här) som kommer att göra upp i det nya uttagningsformatet Objetivo Eurovisión och idag fick vi ännu lite mer kött på benen i form av ett datum samt smakprov på de tävlande bidragen!

Finalen går av stapeln måndagen den 1 februari under programledning av Anne Igartiburu och vinnaren bland de sex kommer att utses av en kombination av tittarröster som röster från såväl en nationell som en internationell jury.

Jag tycker dagens smakprov låter riktigt lovande - och inte behöver vi vänta länge på att höra fullversionerna heller, de släpps nämligen redan i morgon kväll. Ett av dem finns faktiskt redan i full frihet, det med María Isabel - hör det här.

Även i Spaniens uttagning blir det svenskt - trots att Peter Boströms Amanecer med Edurne inte blev någon större framgång för Spanien i Wien så finns han med även i årets startfält med en låt han skrivit ihop med bland annat Gravitonas-sångaren Andreas Öhrn.

En måndagsuttagning minsann! Det är ju tacksamt att inte precis allt händer under lördagar i februari, men det vill till att vara utvilad om man ska palla veckan efter en måndag med en spansk final som går igång kl 22.30! Jag lär återkomma till mer om låtarna när de släppts i fullversion i morgon - här har ni smakproven:

Smakprov på bidragen i Objetivo Eurovision

Barei - Say Yay!
(Bárbara Reyzábal, Rubén Villanueva, Víctor Púa Vivó)

Electric Nana – Now
(Mónica Vázquez)

María Isabel - La vida sólo es una
(David Santisteban)

Maverick - Un mundo más feliz
(Juan Magán, Darlyn Cuevas "DCS", Luiggi Giussepe Olivares)

Salvador Beltrán - Días de alegría
(Salvador Beltrán, Miguel Ángel Arenas "Capi")

Xuso Jones – Victorious
(Andreas Öhrn, Peter Boström, Chris Wahle)
Smakprov på låtarna som tävlar i Spanien Reviewed by Pierre on 17:49:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.