Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bosnien Hercegovinas bidrag Ljubav Je har presenterats!

Dalal & Deen feat. Ana Rucner and Jala
Bosnien Hercegovina gör ju comeback i årets upplaga av Eurovision Song Contest efter tre års frånvaro tävlingen - och redan i november meddelade det bosniska tvbolaget BHRT att man internt utsett duon Dalal Midhat-Talakić och Fuad "Deen" Backović uppbackade av cellisten Ana Rucner och rapparen Jasmin "Jala" Fazlić till sina representanter i Stockholm. Vi fick dock vänta ända till nu ikväll innan vi fick höra bidraget man kommer att tävla med - Ljubav Je presenterades direkt från stadshuset i Sarajevo!

Känslan efter att ha hört låten första gången är lite att man försöker ta igen de förlorade åren genom att skicka fyra bidrag på samma gång! I grunden ligger en ganska klassisk balkanballad som framförs i duett mellan Dalal och Deen - och ovan på den klämmer man sedan in både rockelement, cellist-solon och framåt slutet ett väldigt krystat rapinslag.

Nja, jag tycker att man skulle ha nöjt sig med den där första låten! Det är sannerligen inget fel med en klassisk balkanballad! Med alla andra inblandade element blir resultatet lite väl mycket på en gång för att jag ska igång för fullt - men nog ska det kunna bli final för bosnierna även den här gången! Vad tycker du? Här är årets bidrag från Bosnien Hercegovina, Ljubav Je med Dalal & Deen feat. Ana Rucner and Jala (Du hittar alla bidrag som är klara för Eurovision Song Contest 2016 här):
Bosnien Hercegovinas bidrag Ljubav Je har presenterats! Reviewed by Pierre on 21:56:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Om man tagit bort rapen hade det funkat utmärkt.

  SvaraRadera
 2. Är helt enig med förra kommentaren. Detta är för mig bästa bidraget hittills av alla de som är klara men varför lade de in den där rapen?

  Lasse

  SvaraRadera
 3. Helt klart Bosniens starkaste bidrag genom åren.

  SvaraRadera
 4. Rappen förstör ju allt!! Bosniens bästa? Aldrig i livet!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.