Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Cyperns bidrag med Minus One presenteras den 22 februari

Cypern hör ju till länderna som redan valt artister men än så länge står utan låt. Just detta, att först utse en artist internt för att därefter välja en låt verkar vara en liten minitrend i år - hela åtta länder sitter just nu i den sitsen!

Redan i november meddelade det cypriotiska tvbolaget CyBC att man internt utsett rockbandet Minus One till sina representanter i Stockholm. Femmannabandet har främst gjort sig kända som ett coverband med färgstarka liveframträdanden - innan de förra året deltog och slutade trea i Cyperns eurovisionuttagning med Shine.

Hittills har vi inte vetat mycket mer om deras tävlingsbidrag än att de kommer att skriva det själva tillsammans med vår egen schlagerkung Thomas G:son - men nu börjar bilden klarna ytterligare! Bandet har nämligen meddelat att låten heter Alter Ego och att den kommer att presenteras den 22 februari!

Samtidigt berättar de att det inte handlar om en hårdrocklåt som Lordis eller Wig Wams - många kommer att kunna ta den till sig, inte bara rockfans. Ytterligare en liten teaser har lagts ut på Facebook i form av bilden här under - kanske från inspelningen av låtens video..?

Cyperns bidrag med Minus One presenteras den 22 februari Reviewed by Pierre on 20:03:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Alltså jag var exalterad när Minus One blev valda just för att de är ett rockband och jag gillade deras låt förra året. Men nu när jag hör att G-son är inblandad och att den inte kommer vara en rocklåt (på det sättet)så sjunker mina förväntningar rejält och jag räknar med stor besvikelse....faktiskt och tyvärr.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.