Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Första liveframförandet av Sunlight med Nicky Byrne

För en månad sedan presenterades ju Irlands bidrag till Eurovision Song Contest i Stockholm - Sunlight med den tidigare Westlife-medlemmen Nicky Byrne i form av en video. Igår kväll var det dags att framföra den live för första gången!

Det skedde i The Ray D'Arcy Show i irländsk tv och var inte något slentrianframträdande. Enligt Nicky har man repat i veckor med att skapa känslan och scennumret man vill framträda med i Stockholm i maj. Inte är det några duvungar han samarbetar med heller - teamet leds av Tim Byrne som tidigare arbetat med X Factor och Britain’s Got Talent och i teamet finns också Lee Lodge som producerade den senaste Oscarsgalan och MTV Music Video Awards och har arbetat med One Direction, Coldplay och Robbie Williams.

Att döma av det vi såg bygger numret mycket på ljus och laser, vilket ju är hur rimligt som helst med tanke på låtens titel. Nu var ju gårdagens premiär bara en liten försmak i en liten tvstudio, men jag tycker ändå det ser lovande ut och kan tänka mig att det här kan se riktigt maffigt ut på Globens scen - och inte låter det helt illa heller, även om sången kan putsas på!

Första liveframförandet av Sunlight med Nicky Byrne Reviewed by Pierre on 12:00:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.