Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Francesca Michielin sjunger Nessun Grado di Separazione i Stockholm!

Efter helgens final i San Remo-festivalen meddelades ju att Italien kommer att representeras av tävlingens tvåa Francesca Michielin i Eurovision Song Contest 2016 sedan vinnaren Stadio tackat nej till erbjudandet (se här). Nu verkar det också vara klart att hon tar med sig sitt San Remo-bidrag Nessun Grado di Separazione till Stockholm!

Beskedet kom tidigare idag från Federica Abbate, en av låtskrivarna, samtidigt som hon konstaterade att bidraget nu ligger etta på italienska Spotify!

Jag tycker italienarna har gjort ett riktigt bra val! Sedan San Remo-veckan har jag helt fastnat för låten och älskar hur den trots att den aldrig fläker ut sig lågintensivt äter sig fast för att sedan sitta kvar. Jag tippar att eurovisionpubliken mycket väl kan uppleva den på liknande sätt... Nu håller jag bara tummarna för att man gör ett fint jobb med ett korta ned den till eurovisionformat utan att våldföra sig på den!

Så här låter Italiens eurovisionbidrag Nessun Grado di Separazione med Francesca Michielin i det 40 sekunder för långa originalformat:

Francesca Michielin sjunger Nessun Grado di Separazione i Stockholm! Reviewed by Pierre on 20:59:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Fick rysningar av den här låten! Tror den här kommer att växa och tillslut bli en av mina favoriter i Stockholm.. : )

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är den bra! Är rätt övertygad om att den kommer att vara en av mina favoriter - såvida de inte lyckas sabba den helt när den kortas ner.

      Radera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.