Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Joe & Jake tävlar för Storbritannien i Stockholm!

Joe & Jake
Ikväll valde Storbritannien sitt eurovisionbidrag i Eurovision: You Decide, den första brittiska uttagningen på sex år, direkt ifrån The O2 Forum Kentish Town i London under programledning av Mel Giedroyc!

Ribban lades direkt när Måns Zelmerlöw inledde showen med sin Heroes inför en entusiastisk publik, ett riktigt bra trick om man vill få igång publiken - men kanske mindre bra om inget av de tävlande bidragen som kommer efteråt riktigt kan mäta sig med den. Kanske påverkade det den kommenterande juryn - Katrina Leskanich, Carrie Grant och Jay Revell var på hugget direkt och var stundtals långt ifrån nådiga mot de tävlande. Omvärlden verkar alltid ha höga förväntningar på de brittiska bidragen och ikväll ville man åtminstone ge sken av att man gärna vill leva upp till det.

De sex tävlande bidragen var ju just inte mycket mer än en helt ok samling låtar - och som vi vet är ju helt ok inte vad man vinner Eurovision Song Contest med. Känslan blev därför att tävlingen snarare handlade om vilket av de stackars schlagerlammen som ska tvingas åka till Stockholm för att sedan åka hem och rullas i tjära och fjädrar efter en artondeplats än om att vinna ära och berömmelse...

De brittiska tvtittarna bestämde sig för att Joe & Jake, två killar som träffades när de tävlade i brittiska The Voice förra året, passar bäst för den uppgiften med låten You're Not Alone - och ja, det valet känns väl just helt ok! Pimpar man låten lite kanske den till och med kan bli lite mer än ok, men så här lät den ikväll (Du hittar alla bidragen som redan är klara för Eurovision Song Contest 2016 här!):

De tävlande i Eurovision: You Decide1.
Dulcima When You Go
(Tomas Twyman)
2.
Matthew James A Better Man
(Helienne Lindvall, Andrew Fromm, Peter Kvint)
3.
Darline Until Tomorrow
(Roy Stride, Joshua Wilkinson, Duck Blackwell, Jack McManus)
4.
Karl William Lund Miracle
(Karl William Lund, Ben Haynes)
5.
(Ash Howes, Cass Lowe, Leona Lewis, Richard Stannard)
6.
Joe & JakeYou’re Not Alone
(Schwartz, Justin J. Benson, S. Kanes)
Joe & Jake tävlar för Storbritannien i Stockholm! Reviewed by Pierre on 22:09:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.