Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på bidragen i brittiska Eurovision: You Decide

Storbritannien slår ju på stort i år och väljer eurovisionbidrag i en nationell final efter fem år på raken av interna val. Nu på fredag är det dags, under namnet Eurovision: You Decide väljer britterna sitt bidrag bland sex kandidater i en direktsändning från The O2 Forum Kentish Town i London - och från och med idag kan du lyssna på de tävlande bidragen!

BBC har slagit på den stora eurovisiontrumman och valt ut bidragen i en omfattade process som pågått under hela hösten så förväntningarna var stora när bidragen idag presenterades i radioprogrammet Ken Bruce Show i BBC Radio 2. Har britterna äntligen lyckas skrapa fram ett bidrag som kan få dem att glänsa som i fornstora dagar eller är ännu en bottenplacering att vänta i Stockholm?

Efter en första genomlyssning tycker jag man valt ut sex riktigt bra låtar! Det är snygga produktioner. Sköna melodislingor. Bra röster. Varenda en skulle kunna bli en radiohit. Precis där finns också ett stort problem. Startfältet är väldigt strömlinjeformat. Jag saknar wowfaktor, nerv och vassa kanter. Det känns som om man snarare försökt välja en låt som kan bli en långliggare i reklamradions spellistor än en låt som kommer att göra så stort intryck under tre minuter att Europa slänger sig på telefonerna för att rösta. Jag kommer med stor sannolikhet att gilla årets brittiska eurovisionbidrag (för en gångs skull), men på samma sätt som jag gillar att lyssna på Rix FM i bilen. Alternativen är, som Henrik Schyffert sade i lördags, Helt ok - och det vinner man inte Eurovision Song Contest på. Britterna lär inte behöva skämmas för sitt bidrag i år - men jag tippar att de åter igen hamnar långt ifrån en seger.

I finalen nu på fredag ligger avgörandet helt i tittarnas händer - de röstar på egen hand fram vinnaren och därmed Storbritanniens bidrag i Stockholm. Här är deras alternativ:

De tävlande bidragen i Eurovision: You Decide

Joe & JakeYou’re Not Alone
(Schwartz, Justin J. Benson, S. Kanes)
(Ash Howes, Cass Lowe, Leona Lewis, Richard Stannard)
Dulcima When You Go
(Tomas Twyman)
Matthew James A Better Man
(Helienne Lindvall, Andrew Fromm, Peter Kvint)
Darline Until Tomorrow
(Roy Stride, Joshua Wilkinson, Duck Blackwell, Jack McManus)
Karl William Lund Miracle
(Karl William Lund, Ben Haynes)

Vilken är din favorit i Eurovision: You Decide? Rösta!

Lyssna på bidragen i brittiska Eurovision: You Decide Reviewed by Pierre on 13:22:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.