Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2016: Publikundersökning deltävling 2

Förhandspratet inför den andra deltävlingen i Malmö har mest handlat om hur svårtippad den är - Isa har fått gälla som favorit, men bakom henne är det till synes helt öppet om vem som kniper den andra finalplatsen! Det gällde åtminstone fram till ikväll då vi fick ytterligare en ledtråd till slutresultatet genom den traditionella publikomröstningen som gjordes i anslutning till kvällens publika genrep!

Genrepspubliken hade en helt annan åsikt än förhandstyckarna på plats i Malmö och strök under med dubbla streck att deltävlingen blir svårtippad värre! Enligt dem går nämligen Isa inte ens till final - de platserna tar David Lindgren och Wiktoria medan Isa får nöja sig med en andra chans tillsammans med Molly Pettersson Hammar!

Inte blev man precis klokare av det här! Känslan just nu är att det enda jag vet är att jag inte vet särskilt mycket alls om hur det kommer att sluta imorgon! Ha dock i åtanke att publikundersökningen långt ifrån alltid har rätt... Jag ser i alla fall fram emot en riktigt spännande deltävling imorgon kväll - som förutom en oviss omröstning bland annat innehåller en rejäl dos Charlotte Perrelli!

Notera att Krista Siegfrids och Isa lottades som vinnare och därmed fick fördelen av att få sjunga sitt bidrag en gång till.

Publikundersökningen genomfördes av Melodifestivalklubben och Poplight. 934 besökare tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit. I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i sin helhet - därefter återkommer jag med mina omdömen och tips inför den första deltävlingen! Här är hela resultatet av publikundersökning från genrepet i Malmö Arena:

Resultatet från publikundersökningen


Antal röster
% av rösterna
1.
David Lindgren – We are Your Tomorrow
313
33,5 %
2.
Wiktoria – Save Me
 

246
26,3 %
3.
Isa – I Will Wait
170
18,2%
4.
Molly Pettersson Hammar – Hunger
97
10,4%
5.
Krista Siegfrids – Faller
59
6,3%
6.
Patrik Isaksson, Tommy Nilsson & Uno Svenningsson – Håll mitt hjärta hårt
34
3,6%
7.
Victor och Natten – 100%

11
1,2%

Vilken är din favorit i den andra deltävlingen? Rösta!

Melodifestivalen 2016: Publikundersökning deltävling 2 Reviewed by Pierre on 22:21:00 Rating: 5

2 kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.