Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2016: Publikundersökning deltävling 3

SaRaha (Bild Pelle T Nilsson)
Årets upplaga av Melodifestivalen tycks vara mer svårtippad än vanligt - förhandstips och odds spretar åt alla håll och ändå blir slutresultatet ett helt annat! Bilden ser knappast klarare ut i den tredje deltävlingen från Norrköping. Det blev nämligen en riktig skrällseger i den traditionella genrepsomröstningen ikväll!

Norrköpingspubliken röstade fram SaRaha och hennes Kizunguzungu som överlägsen vinnare ikväll, bara på avstånd hotad av Oscar Zia!

Jag fick precis en hel stack myror i huvudet här! Ingen av proffstyckarna på plats har nämnt SaRaha som en vinnarfavorit och enligt de aktuella oddsen slutar hon femma imorgon! Lägger vi till det faktum att genrepspubliken tippade helt rätt förra veckan så har vi tippare fått en del att fundera över till i morgon!

Övriga bidrag är helt distanserade i undersökningen med Lisa Ajax och Swingfly feat. Helena Gutarra på platserna som ger en andra chans - medan After Dark hamnade allra sist. Teorin att After Dark kan tänkas bli en barnfavorit verkar med andra ord inte gå i lås! Genrepspubliken brukar som bekant krylla av barnfamiljer så det ligger nära till hands att tro att veckans favorit bland kidsen istället är SaRaha! Det lär bli en riktigt spännande deltävling det här!

Notera att SaRaha och Swingfly feat. Helena Gutarra fick fördelen av att framföra sina bidrag två gånger då de lottades som finalister under genrepet.

Publikundersökningen genomfördes av Melodifestivalklubben och Poplight. 600 besökare tillfrågades om vilken bland kvällens tävlande som var deras favorit. I morgon eftermiddag kl. 14.00 släpps veckans bidrag i sin helhet - därefter återkommer jag med mina omdömen och tips inför den första deltävlingen! Här är hela resultatet av publikundersökning från genrepet i Himmelstalundshallen:

Resultatet från publikundersökningen


Antal röster
% av rösterna
1.
SaRaha – Kizunguzungu
235
39,2%
2.
Oscar Zia – Human
159
26,5%
3.
Lisa Ajax – My Heart Wants Me Dead
73
12,2%
4.
Swingfly feat. Helena Gutarra – You Carved Your Name
48
8,0 %
5.
Boris René – Put Your Love on Me

40
6,7%
6.
Smilo – Weight of the World
29
4,8%
7.
After Dark – Kom ut som en stjärna

16
2,6%

Vilken är din favorit i den tredje deltävlingen? Rösta!

Melodifestivalen 2016: Publikundersökning deltävling 3 Reviewed by Pierre on 22:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.