Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Polen är ny oddsfavorit till eurovisionseger i Stockholm

Det är ännu en bra bit kvar innan det ska eurovisiontävlas i Stockholm och än så länge är inte ens hälften av bidragen dit klara - men jag försöker trots det hålla ett öga på de aktuella vinnaroddsen redan nu för att fånga upp var buzzet finns! De senaste dagarna har Polen rusat upp som en raket för listan och är just nu förstahandsfavoriter till segern - trots att de ännu inte valt sitt bidrag!

Orsaken är ett av bidragen som ska tävla i den polska uttagningen Krajowe Eliminacje 2016. Sedan det släpptes för bara tre dagar sedan har det redan fått över 600'000 spelningar på YouTube vilket är rejält imponerande i det här sammanhanget!

Låten det handlar om är Cool Me Down med sångerskan Margaret som på kort tid blivit en av Polens stora stjärnor - och allra roligast är kanske att låten är helt svensk! Som upphovsmän står Robert Uhlmann, Arash, Alex Papaconstantinou, Anderz Wrethov, Viktor Svensson och Linnea Deb.

Jag tycker låten är helskön - den känns här, nu och en hel del Rihanna och kan bli riktigt farlig i Eurovision Song Contest! Om den nu klarar det första hindret och tar sig dit vill säga - den polska finalen går av stapeln den 5 mars. Här är låten:

Polen är ny oddsfavorit till eurovisionseger i Stockholm Reviewed by Pierre on 10:49:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Satan vad bra, den är ju tom bra på "riktigt" :) Enda nackdelen är att jag INTE vill till Polen....

    SvaraRadera
  2. Gillar låten plus ytterligare 2-3 stycken men fy faaaaaaaan vad tråkigt att skicka en polsk låt som är skriven av svenskar. Kan inte tänka mig något tråkigare

    Lasse

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.