Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Så ser scenen för Eurovision Song Contest 2016 ut!

Ett steg närmare Eurovision Song Contest 2016 i Stockholm i maj är taget - idag presenterades scenen vi kommer att möta i Globen under eurovisionveckorna!

Den är precis som den förra eurovisionscenen i Malmö 2013 liksom flera av de senaste melodifestivalscenerna ett verk av scenograferna Frida Arvidsson och Viktor Brattström.

Scenografin beskrivs som kraftfull och modig och en grundtanke är att använda ljus på ett nytt sätt för att skapa djup, rum och optiska synvillor. Vi vill testa gränserna och göra något som får folk att undra hur det ens är möjligt. Vi har ett starkt uttryck men är samtidigt flexibla då scenen ska passa för 43 olika bidrag, berättar Brattström. En annan nyhet är att LED-väggen i bakgrunden kommer att delas upp på ett sätt som gör det möjligt att röra sig inuti den.

Jag vet inte om det är att jag är väldigt eurovisionsugen redan på förhand, men mitt första intryck är att scenen ser fantastisk ut! Snyggt, storslaget och exklusivt - något HELT annat än den mer nedtonade vi bjöd på senast eurovision gick av stapeln på hemmaplan! Jag blir grymt pepp av den virtuella videon (se längst ned) som tar med oss på en liten promenad över scenen och ser redan väldigt mycket fram emot att tillbringa en vecka framför den scenen i maj!


Så ser scenen för Eurovision Song Contest 2016 ut! Reviewed by Pierre on 11:47:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.