Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bulgariens bidrag If Love Was A Crime har presenterats

Sist ut av alla årets bidrag presenterades idag äntligen Bulgariens If Love Was A Crime med Poli Genova i form av den officiella videon!

Det bulgariska tvbolaget BNT meddelade redan för en månad sedan att man ännu en gång tänker skicka ut Poli i Europa som sin eurovisionrepresentant! Förra gången tog det stopp redan i semifinal då Na Inat slutade på tolfte plats i Düsseldorf - frågan är om hon kan förbättra den placeringen i år?

Låten är en hyllning till de människor som har modet att älska och att slåss för rätten till sin kärlek oavsett omständigheter och vad andra tycker, skriven av Borislav Milanov, Sebastian Arman och svenske Joacim Persson som härmed eurovisiontävlar för andra året i rad.

Jag gillade Poli när hon tävlade sist och det här låter ju inte alls illa - men hon lär nog behöva uppbringa allt som finns av lyskraft för att ta det här till final i maj! Att välja en radiovänlig midtempolåt utan det lilla extra just i år känns inte som ett klockrent val och Poli tävlar dessutom i den riktigt tajta andra semin...

Här är If Love Was A Crime i den officiella videon där Poli syns i samband med ett event som uppmärksammade den femte och sista säsongen av den bulgariska kriminalserien Undercover - nu kan du dessutom kolla in ALLA årets bidrag här!

Bulgariens bidrag If Love Was A Crime har presenterats Reviewed by Pierre on 18:06:00 Rating: 5

5 kommentarer:

 1. Oj, här tror jag inte vi hör samma låt! Det här tror jag definitivt kommer höja sig över mängden av liknande bidrag och enkelt ta sig till final. Skulle nog redan säga att det är den bästa av sin stil i år :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppsan! Jag gillar verserna, men tycker låten saknar refräng. Det som är tänkt som refräng låter snarare som en brygga som inte leder någonstans.

   Radera
  2. Allting känns positivt i låten förutom refrängen. Hade de fixat till något bättre där hade den legat riktigt högt för mig

   Radera
 2. Tycker det här är väldigt tråkigt..

  SvaraRadera
 3. Tycker den här var över förväntan bra och känner redan hur mycket den har växt har för mig bara efter ett par lyssningar. Tar däremot inte för givet att den går till final, även om den förtjänar att vara där. Den bulgariska delen är riktigt bra!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.