Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Dami Im representerar Australien i Stockholm

Idag på förmiddagen svensk tid avslöjades äntligen namnet på den artist som kommer att representera Australien i Eurovision Song Contest i maj - 2013 års australiensiska X Factor-vinnare Dami Im!

Avslöjandet gjordes av Conchita Wurst och förra årets australiensiska representant Guy Sebastian i samband med en konsert i operahuset i Sydney och direkt efter presentationen framförde Dami sin version av ABBAs eurovisionvinnare Waterloo.

27-åriga Dami Im föddes i Sydkorea men flyttade som nioåring till Australien där hon slog igenom med dunder och brak som vinnare av den femte upplagan av australiensiska X Factor för tre år sedan. Segern gav genast en listetta med Alive, vinnarlåten därifrån och det självbetitlade albumet gick snabbt samma väg. Året därpå fick hon ytterligare två hits med singlarna Super Love och Gladiator från uppföljaralbumet Heart Beats.

Well det här är kanske en liten besvikelse för den som hoppats på ett ännu större namn, men Dami var grym när hon tävlade i X Factor och har definitivt potential att göra något riktigt bra i Stockholm. Allt kommer att bero på hennes tävlingsbidrag... Låten hon kommer att tävla med i Stockholm får vi dock vänta ännu en dryg vecka på - den kommer att släppas först på fredag i nästa vecka.

Här nedan kan du se presentationen från tidigare idag tillsammans med Damis framförande av Waterloo:

Dami Im representerar Australien i Stockholm Reviewed by Pierre on 15:57:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.