Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Highway sjunger The Real Thing för Montenegro

Montenegro var snabba ur startblocken när man redan i oktober meddelade att man internt utsett gruppen Highway till sina representanter i Stockholm - men deras tävlingsbidrag har vi fått vänta på till nu idag!

Highway slog igenom när de slutade fyra i förra årets upplaga av X Factor Adria vilket sedan följdes upp av en tredjeplats i nykomlingsklassen i musikfestivalen Sunčane Skale. Då var de en trio bestående av Petar TošićMarko Pešić och Luka Vojvodić. Inför eurovisiontävlandet blev gruppen i vintras en kvartett då sångaren och keyboardisten Bojan Jovović anslöt. Jovović har tidigare representerat Serbien Montenegro i Eurovision Song Contest som en av medlemmarna i No Name som tävlade 2005 med Zauvijek Moja.

När bidraget The Real Thing presenterades i kväll via den officiella videon visade det sig att Montenegro i år bjuder på modern rock! Jag säger som Skansi, en av låtskrivarna - det här är ett ganska modigt val av låt! Kudos åt Montenegro för det! Det är smalt och inte särskilt publikfriande, men jag tycker det låter genuint och det där gitarr-riffet är tungt och skönt, trots att det här inte riktigt är min grej. Det är väl tveksamt om det är ett vinnande koncept i Stockholm, men det breddar i alla fall startfältet och det känns faktiskt ganska välkommet just nu! Här är The Real Thing med Highway, årets bidrag från Montenegro:

Du hittar alla bidragen som redan är klara för Eurovision Song Contest 2016 här!
Highway sjunger The Real Thing för Montenegro Reviewed by Pierre on 21:45:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.