Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Makedoniens Dona med Kaliopi

En av årets tydligaste eurovisiontrender har varit att tidigt utse sin artist internt för att sedan presentera tävlingsbidraget långt senare! Här har vi ytterligare ett exempel. Makedoniens presenterade redan i november Kaliopi som sin artist - men hennes bidrag Dona fick vi höra först nu ikväll!

Den nu 49-åriga Kaliopi Bukle känner du säkert igen - hon tog ju Makedonien till final 2012 med Crno I Belo, vilket med stor sannolikhet är en starkt bidragande orsak till att hon nu får förtroendet igen. Den gången är nämligen den enda gången på de senaste åtta försöken som makedonierna lyckats ta sig till final! Man tar med sig ännu mer av det framgångsreceptet i år - även den här gången tävlar hon med ett bidrag på makedonska skrivet tillsammans med exmaken Romeo Grill, Dona.

Jag älskar att Kaliopi sjunger på sitt eget språk - det är verkligen en bristvara i år - och hennes skönt riviga röst kan lyfta vilken låt som helst, men jag behöver nog fler lyssningar för att falla platt för årets bidrag. Här är Dona med Kaliopi i den officiella videon:

Du hittar alla bidragen som redan är klara för Eurovision Song Contest 2016 här!
Lyssna på Makedoniens Dona med Kaliopi Reviewed by Pierre on 21:51:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Om man bara tänker röstmässigt så kan alla andra länders artister åka hem nu. Här är vinnaren. Men som du säger Pierre låtmässigt avvaktar jag. Minns 2012 då jag i början inte tyckte hennes bidrag var något speciellt. Oj vad jag ändrade uppfattning sedan. Fantastisk röst den kvinnan har

    SvaraRadera
  2. Tycker Kaliopi är så grymt cool! :D väntat länge på att få höra den här låten och blev inte besviken iaf :)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.