Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på San Marinos I Didn't Know med Serhat

Låtpresentationerna fortsätter att droppa in snabbt nu under sista veckan! Nu i eftermiddag presenterade även San Marino sitt bidrag I Didn't Know med Serhat under en presskonferens från Grand Hotel Intercontinental i Paris!

För ett par månader sedan presenterade det ansvariga tvbolaget SMRTV den 51-årige Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu, känd som producent, artist och programledare för bland annat Jeopardy hemma i Turkiet som sin representant i Eurovision Song Contest 2016.

Serhat har ingen som helst koppling till San Marino, låtskrivarna, den turkiske Olcayto Ahmet Tuğsuz och grekiske Nektarios Tyrakis har enligt uppgift aldrig träffats och låten... tja, den känns också ganska vilsen i det här sammanhanget.

Jag hade vissa förhoppningar för San Marino efter att ha hört Serhats hit Je M'Adore från förra året, skriven av samma upphovsmän (som förresten båda redan eurovisiontävlat flera gånger). Den var ju lite ärtig. Det är inte den här. Alls. Vi snackar ballad i snigelfart, så långsam att låten liksom inte tar sig någonstans alls på sina tre minuter. Well, någon ska ju komma sist också, men just nu saknar jag Valentina...

Du hittar alla bidragen som redan är klara för Eurovision Song Contest 2016 här!
Lyssna på San Marinos I Didn't Know med Serhat Reviewed by Pierre on 17:04:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Snaaaark! Vilka låtar har låtskrivarna skrivit i ESC förut??

  SvaraRadera
 2. Tuğsuz skrev Turkiets bidrag 1982 och 1987 och Tyrakis skrev Grekland 2004 och Vitryssland 2005.

  SvaraRadera
 3. Philip Holmgren9 mars 2016 17:47

  Detta påminer mycket om "I Love You", en låt som först hade varit internt valt att tävla för Ukraina 2010, men som sedan ledde till såna starka protester att dom var tvungna att göra en national final istället.

  https://www.youtube.com/watch?v=7k3pKBgI1os

  SvaraRadera
 4. Han låter nästan som Leonard Cohen!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.