Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Lyssna på Sergey Lazarevs You Are the Only One

Förväntningarna har varit enorma på årets ryska bidrag med den internt utvalde Sergey Lazarev - men nu får vi äntligen veta om låten motsvarar hypen! Idag släpptes nämligen You Are the Only One!

Det är tydligt att ryssarna satsar på seger - och man har skaffat sig rejält på fötterna för att kunna göra  det! Låten är skriven i samarbete med ett i det här sammanhanget välmeriterat låtskrivarteam, Dimitris KontopoulosPhillip KirkorovJohn Ballard och Ralph Charlie. Videon är utan tvekan snordyr och låten låter som ett riktigt lyckat försök att bygga ihop ett klassiskt eurovisionsound med det vi hör på listorna idag, även om resultatet har fått viss slagsida åt schlager-hållet. Jag är helt övertygad om att vi kan räkna med en rysk topplacering i år. Frågan är bara vilken av dem!

32-årige Lazarev har en gedigen musikalisk bakgrund där han förutom att ha vunnit priser för sin sång sedan barnsben också är utbildad skådespelare med en parallell karriär på teaterscenen. Det stora genombrottet kom 2001 då han blev ena halvan av boybandduon Smash!! vars debutsingel Belle toppade de inhemska listorna i ett halvår och etablerade dem som ett av de riktigt stora namnen under kommande år. 2005 släppte han sitt första soloalbum och belönades genast med pris som årets nykomling, bland annat tack var singeln Daje Esli Ty Uydiosh som toppade listorna i flera veckor. Albumet följdes av ett första försök att erövra den internationella marknaden i form av en cover på Johnny Hates Jazz 80-talshit Shattered Dreams. 2008 gjorde han ett första försök att få representera Ryssland i Eurovision Song Contest med slutade fyra bakom den segrande Dima Bilan med sin Flyer. På den inhemska marknaden har han fortsatt dominera med ytterligare storsäljande album och prisregn på de nationella galorna - och nu får han äntligen eurovisiontävla!

Vad säger du, har ryssarna valt ut en vinnare? Här är årets ryska bidrag You Are the Only One med Sergey Lazarev i den påkostade videon:

Du hittar alla bidragen som redan är klara för Eurovision Song Contest 2016 här!
Lyssna på Sergey Lazarevs You Are the Only One Reviewed by Pierre on 11:53:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Nej det är inte vinnaren. Förtstår intevad hypen är? Känns utstuderat och saknar charm.

  SvaraRadera
 2. Älskar't! Även om det är lite väl "konstruerat och svulstigt" så tror jag det kommer gå väldigt bra för den här låten! :-D

  SvaraRadera
 3. Det lustiga är att hade Sverige eller Norge skickat detta hade jag gissat placering runt 12-15:e....men nu är det Ryssland så att denna skulle komma sämre än 3:a ser jag som omöjligt.
  Bra låt ? ja inte så tokig, men lite plastigt för min smak.

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.