Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Maltas Walk On Water med Ira Losco har presenterats

Ni kan väl storyn vid det här laget? Ira Losco vann Maltas eurovisionuttagning i januari med låten Chameleon, men bestämde sig snart för att byta ut låten. Hon spelade in nio nya låtar samt en helt ny version av vinnarlåten och lät en internationell jury välja. De valde Walk on Water, skriven av Lisa DesmondTim LarssonTobias LundgrenMolly Pettersson Hammar och Ira själv - och ikväll presenterades den!

Det låter väldigt mycket som en naturlig uppföljare till upphovskvinnan Molly Pettersson Hammars båda melodifestivalbidrag, möjligen med ett något nedskruvat soul-reglage och en något modernare produktion - och är det inte Molly själv som körar där i refrängen..?

Jag tycker ju det här är ett klart lyft jämfört med den tidigare låten, men om det är något vi har mycket av i årets startfält så är det just detta - en modern och snyggt producerad radiohit i midtempo framförd av en kvinnlig solist. Det är trångt i den kategorin och just nu har jag liiite svårt att se att den här höjer sig över mängden bland dem...

Nu återstår bara ett enda bidrag innan vi har hört alla årets bidrag - Bulgariens! Här är Maltas bidrag Walk On Water med Ira Losco i den i den officiella videon :

Du hittar alla bidragen som redan är klara för Eurovision Song Contest 2016 här!
Maltas Walk On Water med Ira Losco har presenterats Reviewed by Pierre on 22:10:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.