Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Melodifestivalen 2016: Minutklipp från Andra Chansen

Ännu återstår ju ett stopp före final på årets melodifestivalturné - Andra Chansen i Halmstad där de fyra sista finalisterna ska utses!

Själva tävlingsmomentet är sig likt från förra året: De åtta bidragen möts i fyra raka dueller där vinnaren tar sig vidare till final. Däremot har SVT spetsat till upplägget en smula den här gången!

Under kvällen kommer nämligen ordet att lämnas över till självaste Christer Björkman som kommer att avslöja startordningen i finalen live i rutan, ett startnummer i taget. När han kommer till ett startnummer med ett bidrag från Andra Chansen så avslöjas resultatet i duellen som det bidraget nyss tävlat i. Resultatet i Andra Chansen redovisas alltså inte utefter vilken ordning duellerna framförts utan efter vilket startnummer duellvinnaren får i finalen!

Gina Dirawi får den här veckan programledarsällskap av Ola Salo och Peter Jöback. Dessutom kommer musikjournalisten Anna Charlotta Gunnarson, känd från radions Pop och politik, att hjälpa oss att sätta fokus på finalen samt analysera och prata om årets trender i Melodifestivalen. Vi kommer också att få musik och allsång från en av artisterna som gjorde succé i Andra Chansen förra årets - Hasse "Kvinnaböske" Andersson!

Minutklipp känns kanske en smula överspelat nu när vi redan sett och hört bidragen i sin helhet - men det släpps trots det ett gäng sådana från dagens repetitioner i Halmstad Arena. Vi kollar in dem och samtidigt kan du passa på att rösta på dina favoriter i de fyra duellerna!

Minutklippen inför Andra Chansen i Halmstad

Duell 1
Panetoz – Håll om mig hårt
vs.
Molly Pettersson Hammar – Hunger


Duell 2
Albin & Mattias – Rik
vs.
Boris René – Put Your Love on Me


Duell 3
Isa – I Will Wait

vs.
SaRaha – Kizunguzungu


Duell 4
Dolly Style – Rollercoaster
vs.
Samir & Viktor – Bada nakna

Melodifestivalen 2016: Minutklipp från Andra Chansen Reviewed by Pierre on 16:59:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.