Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Samra representerar Azerbajdzjan i Stockholm!

Azerbajdzjan skickar ju för andra året i rad en internt utvald artist till Eurovision Song Contest - och idag meddelade det azeriska tvbolaget ICTIMAI att man valt den 21-åriga sångerskan Samra Rahimi.

Tydligen har man gått grundligt tillväga - det rapporteras att beslutet grundar sig på en omröstning hos tvbolaget, tillsammans med en opinionsundersökning bland över hundra eurovisionfans och representanter från musik- och tvbranschen i fler än 35 europeiska länder!

Säga vad man vill om Azerbajdzjan, men de går verkligen in för det här... Det återstår dock att höra hur det framröstade bidraget låter! Senast måndag kommer det att presenteras, men redan nu har man avslöjat att titeln är Miracle. Kan den möjligen tänkas vara svensk..? Oddsen på det är knappt spelbara!

Samra är inte helt obekant med den här svängen - som 16-åring tävlade hon i den azeriska uttagningen 2012 när landet stod som värd för tävlingen men slogs ut redan i första heatet efter det här framträdandet. Förra året gick hon sedan till kvartsfinal i turkiska The Voice och alldeles just nu har hon blivit finalist i Azerbajdzjans egen upplaga av tävlingen. Som uppvärmning inför presentationen av Miracle kollar vi in hennes The Voice-framträdande från nu i helgen med covern Say Something:

Samra representerar Azerbajdzjan i Stockholm! Reviewed by Pierre on 17:37:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.