Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Stor eurovisionfest i Tele2 Arena under finalkvällen!

Redan när Globen presenterades som värdarena för Eurovision Song Contest 2016 i somras så hintades det lite kryptiskt om att även Tele2 Arena kommer att införlivas i arrangemanget under finalkvällen för att göra tävlingen ännu mäktigare - och idag avslöjades äntligen vad det innebär!

Tele2 Arena kommer att vara platsen för en helt ny storsatsning under namnet Eurovision The Party - en gigantisk fest i tre delar under Eurovision Song Contests final!

För den som inte fått biljetter till Globen kan evenemanget bli en helkväll med förfest från klockan 18 via en livesändning på en gigantisk storbildsskärm till en efterfest till framåt småtimmarna. Det kommer även att finnas möjlighet för oss som håller till i Globen under finalen att fortsätta kvällen med efterfesten i Tele2 Arena.

Kvällens värdinna blir Sanna Nielsen som bland annat kommer att bjuda på liveframträdanden med Carola, Loreen, Danny Saucedo och Panetoz, göra inhopp hos programledarna Måns Zelmerlöw och Petra Mede i Globen och agera flygande reporter i exklusiva intervjuer backstage med de tävlande artisterna och andra prominenta gäster under sändningen. När svenska juryns röster så småningom ska avges så sker det direkt ifrån festen i Tele2 Arena.

Under efterfesten blir det ännu fler artister live på scenen, Frans kommer att framföra sin If I were sorry jämte andra av kvällens tävlande och allt inramas av DJ Tim Henri som ger sin allra bästa partymix för dansgolvet fram till stängning klockan 4.

Det kommer att bli en helt ny Eurovision-upplevelse med extra allt. Tillsammans får vi uppleva artister, fest och dans hela natten. Under sändningen får publiken dessutom följa med mig backstage med en massa kul intervjuer och en unik inblick i vad som händer bakom kulisserna, säger Sanna Nielsen till SVT.

Biljetterna kommer släppas nu på fredag den 18 mars klockan 10.00 på axs.com. De kommer att finnas i flera olika kategorier  med möjlighet att uppleva festen från det kokande dansgolvet, i en bekväm soffgrupp eller med full VIP-upplevelse. Priserna ligger från ca 300 kr. Åldergräns 20 år.

Riktigt härligt att SVT satsar stort och gör tävlingen ännu mer tillgänglig för alla! I mina öron låter det här som ett kanonupplägg, särskilt för den som velat men inte lyckats knipa en Globen-biljett!
Stor eurovisionfest i Tele2 Arena under finalkvällen! Reviewed by Pierre on 16:29:00 Rating: 5

1 kommentar:

  1. Vet du resp. kan du kolla om man kan gå till förfesten i Tele2 och senare byta till Globen för finalen om man har biljetter till båda evenemang?

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.