Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Vitryske Ivan vill näcka med vargar i Stockholm

Sedan Vitrysslands bidrag Help You Fly med Ivan valdes i en nationell final i januari har det mer eller mindre glömts bort av de flesta - något vitryssarna tydligen snappat upp och gör sitt allra yttersta för att råda bot på - vilket lett till säsongens hittills mest absurda nyhet!

Enligt den ryska nyhetssajten LifeNews kommer nämligen Ivan att uppträda naken i sällskap av vargar på scenen i Stockholm!

Ivans producent Victor Drobysh berättar för sajten att svenskarna än så länge bara rycker på axlarna: Ja, Ivan kommer att vara naken på scen, och ja, det kommer att bli vargar. Alla människor identifierar sig med totemdjur. Ibland undertrycker vi det och alla klarar inte av att hantera den sanningen, men vi vill att alla ska få uppleva den fina gränsen mellan människa och natur.

Det här kommer givetvis inte att hända. Eurovision Song Contests regler förbjuder uttryckligen såväl levande djur på scenen som framträdanden som skulle kunna ge tävlingen dåligt rykte - men vi får i alla fall tacka vitryssarna för att de bjuder på dagens skratt i sin jakt på publicitet! Only in Eurovision! Här är för övrigt den nya eurovisionversionen av det vitryska bidraget som släpptes häromdagen - det fick visst inte tillräcklig uppmärksamhet!

Vitryske Ivan vill näcka med vargar i Stockholm Reviewed by Pierre on 17:33:00 Rating: 5

3 kommentarer:

 1. Philip Holmgren22 mars 2016 17:35

  Om detta inte är sant var kommer i så fall bilden på den nakna Ivan och vargen ifrån?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag påstår inte att det inte är sant - bara att han inte kommer att få som han vill. :)

   Radera
  2. Philip Holmgren28 mars 2016 23:46

   Då blir det nog bara höftskynke och uppstoppade vargar för Ivan istället. :-p

   Radera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.