Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Den officiella videon till Kroatiens Lighthouse

Efter en förhandsvisning i kroatisk morgontv förra veckan har idag den officiella videon till Kroatiens bidrag Lighthouse med Nina Kraljić släppts i full frihet!

Kroaterna hann ju inte bli klara med den officiella videon innan EBUs deadline för deltagarländerna att skicka in sina förhandsvideor. Istället snodde man snabbt ihop en förhandsvideo av en naturfilm med väderfenomen (se här) - men nu glömmer vi den och kollar in vad man från början tänkt skicka!

Nina bjuder på sci-fi-kitsch med djup symbolik i en video där Nina uppträder med två jag - ett som jagas av mörkermän på regnblöt landsväg och ett som långsamt närmar sig från ovan i ett rymdskepp. De båda kommunicerar på slutet med hjälp av ljuspunkter i händerna - vilket leder oss fram till dagens quizfråga! Vilka eurovisionartister har tidigare tävlat med ljuspunkter i händerna..?

Den officiella videon till Kroatiens Lighthouse Reviewed by Pierre on 18:07:00 Rating: 5

4 kommentarer:

 1. Men åh, hon operamänniskan från Slovenien va? Vad vinner jag? :D

  SvaraRadera
 2. De Toppers hade också lampor i händerna!

  SvaraRadera
 3. Måns så klart!

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat där! Var lite överraskad över att Måns satt så långt inne där - trodde han skulle vara den förste ni knäckte! Jag tänkte på just dessa tre; Alenka Gotar, De Toppers och Måns!

  SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.