Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Det är dags för SVTs Inför Eurovision Song Contest!

En given del av eurovisionuppladdningen brukar ju vara SVTs Inför Eurovision Song Contest - och nu drar det ihop sig för årets upplaga!

Efter tre års frånvaro är nu Christer Björkman tillbaka i rollen som programledare medan den tyckande juryn är helt ny; Helena Paparizou, Oscar Zia, Njol Badjie från Panetoz och Wiktoria Johansson - alla med tidigare melodcfestivalmeriter. Förutom att man kommer att vrida och vända på årets bidrag kommer eurovisionprogramledarna Måns Zelmerlöw och Petra Mede ta med oss tittare bakom kulisserna.

Årets upplaga blir något komprimerad. De fyra avsnitten sänds alla under två veckor från och med den 26 april, med sändning på tisdagar och fredag. Programmen är uppdelade efter de båda semifinalerna med de sex bidragen som är direktkvalificerade för finalen insprängda i avsnitten.

Efter förra årets absoluta bottennapp måste jag säga att jag inte är överdrivet sugen den här gången. Jag har fortfarande inte riktigt förlåtit den juryns hånfullt överlägsna prettotugg och löjligt överdrivna behov av att framhäva att de i motsats till de tävlande minsann är Riktiga Musiker. Men men, nu är de ju alla utbytta och hoppet om en något mer ödmjuk framtoning, sågningar med åtminstone lite ömhet och en rejäl dos kärlek till tävlingen den här gången kan få leva ett tag till!

Sändningsschemat för Inför Eurovision Song Contest 2016

Program 1 (första halvan av den första semifinalen): tisdagen den 26 april kl 20:00 i SVT1 och SVTPlay
Program 2 (andra halvan av den första semifinalen): fredagen den 29 april kl 20:00 i SVT1 och SVTPlay
Program 3 (första halvan av den andra semifinalen): tisdagen den 3 maj kl 20:00 i SVT1 och SVTPlay
Program 4 (andra halvan av den andra semifinalen): fredagen den 6 maj kl 20:00 i SVT1 och SVTPlay
Det är dags för SVTs Inför Eurovision Song Contest! Reviewed by Pierre on 17:37:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.