Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

En akustisk J’ai cherché med Amir

Idag är det fem veckor kvar innan det är dags för Eurovision Song Contests första semifinal i Globen!  Det där sköna pirret i magen växer sig allt större - och inte blir det mindre av att det händer grejer i förhandstipsen inför tävlandet!

Just nu rör det sig allra mest för Franrikes bidrag J’ai Cherché med Amir som nu seglat upp som spelbolagens andrahandsfavorit till segern efter Ryssland - och på vägen dit passerat till exempel Sverige som nu ligger fyra! Bidraget går också hem riktigt bra hos de mer inbitna eurovisionfansen. Just nu ligger det franska bidraget tvåa i deras stora omröstning inför Eurovision (se här).

Som en del i promoarbetet inför Amirs eurovisiontävlande har det nationella tvbolaget lagt ut ett knippe klipp där han framför akustiska versioner av till exempel Euphoria och förra årets israeliska bidrag Golden Boy - och självklart även sitt eget bidrag. Lagom till eurovisiontävlandet, den 29 april, släpps dessutom debutalbumet Au Cœur De Moi. I väntan på det kollar vi in hur årets just nu hetaste bidrag låter med alla pluggar utdragna!

En akustisk J’ai cherché med Amir Reviewed by Pierre on 18:00:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.