Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Frankrikes Amir framför J'ai Cherché live i tv

Frankrikes bidrag J'ai Cherché med Amir har under de senaste veckorna seglat upp till en årets hetaste favoriter till eurovisionsegern i Stockholm - just nu ligger han till exempel tvåa hos spelbolagen och han leder eurovisionfansens stora omröstning (se här).

Med bara en vecka kvar innan repen inleds på scenen i Globen framförde han igår sitt bidrag live i den franska tvshowen Vivement dimanche - och med tanke på favoritskapet känns det helt klart som läge att spana in lite extra!

Amir har synts en hel del i promotionsammanhang den senaste tiden och ger intryck av att vara en riktigt skön kille. Det lyser igenom även på scenen - med det där leendet är det liksom svårt att göra annat än att tycka om och le tillbaka. Trots det, och att trots att låten hör även till mina favoriter i år, så har jag fortfarande svårt att se det här som en potentiell vinnare att döma av det här klippet.

Nu vet vi ju ännu inte om det här ens är likt det kommande eurovisionframträdandet, men när nu det avskalade framträdandet med en lite nonchalant stuffande Amir tillsammans med tre tjejer i ballerinakjolar och tamburiner har hängt med ända sedan låten släpptes i vintras så börjar man ju undra... Jag tycker det passar låten illa och har svårt att se upplägget som en röstmagnet - jag hoppas på något mer uppstyrt, koreograferat och framför allt helt fritt från ballerinakjolar i Globen! Låten har ju bred appeal - men den behöver matchas med ett lika vinnande framträdande om den ska ha ens skuggan av en chans att gå hela vägen! Vad tror du, är det här en vinnare?

Frankrikes Amir framför J'ai Cherché live i tv Reviewed by Pierre on 20:01:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Äntligen någon som ser samma som jag! För mig är det helt omöjligt att fatta att det här är en vinnarfavorit med tanke på vad vi sett hittills. Kommer inte att hända.

    SvaraRadera
  2. Han knullar kameran rätt OK, men på tok för lamt!! Skärpning! Vive La france!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.