Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Gina Dirawi lämnar av Sveriges eurovisionröster!

Vi var rätt många som trodde att Gina låg bra till för att bli en av Eurovision Song Contests programledare, men så blev det ju inte - nu får hon i alla fall lite kompensation för det! Idag avslöjade nämligen SVT att det blir Gina Dirawi som får hedersuppdraget att lämna av Sveriges röster under Eurovision Song Contests final i maj!

Samtidigt avslöjades också att hon precis som inför Eurovision i Malmö för tre år sedan kommer att leda uppsnacket inför de båda semifinalerna och finalen i Studio Eurovision i SVT1 en timme före varje sändning!

Gina lovar att sätta sitt alldeles egna avtryck när hon ska avlämna Sveriges douze points: Jag tänker att jag vill se jävligt snygg ut, vara skön och rolig och ha personlighet säger hon till SVT.

Jag hör ju till dem som tycker att Gina är bland det skönaste som finns att se i svensk tv och känner mig därför väldigt nöjd med att vi får en dos av henne även i Eurovision! Det ska bli spännande att se hur hon tänker lämna av rösterna, vilket den här gången sker live från Eurovision The Party i Tele2 Arena.

Tidigare svenska röstavlämnare

2003: Kattis Ahlström
2004: Jovan Radomir
2005: Annika Jankell
2006: Jovan Radomir
2007: André Pops
2008: Björn Gustafsson
2009: Sarah Dawn Finer
2010: Eric Saade
2011: Danny Saucedo
2012: Sarah Dawn Finer (som Lynda Woodruff)
2013: Yohio
2014: Alcazar
2015: Mariette
Gina Dirawi lämnar av Sveriges eurovisionröster! Reviewed by Pierre on 16:55:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Visst, men så finns det nåt som heter uttjatat och dålig fantasi... Julvärd, melloledare i sex veckor, uppsnackare OCH röstavlämnare. Har svt blivit hjärntvättade eller? Tror det räcker nu för ett tag framöver...

    SvaraRadera
  2. Kan bara hålla med Pelle, är spytrött på Gina Dirawi och SVT:s dåliga fantasi... förstår inte de inte kan använda sig av andra nu, efter ett år med en stor överdos av Dirawi.

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.