Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Frans har gjort sitt andra rep i Globen

Det är lite lugnare i Globen idag - men det som händer är desto mer intressant! På scenen står ju de sex bidragen som är direktkvalificerade för final för att göra sitt andra rep - och bland dem finns vår egen Frans! Efter ett ganska lojt första rep i tisdags var man ju rätt nyfiken på hur det skulle se ut den här gången!

Frans var först ut av alla idag - och om nu något varit orolig så tror jag vi kan släppa det helt nu! Han kändes betydligt mycket mer med på banan idag! Mer engagerad, mer avslappnad. Under dagens tre genomkörningar blev det många blickar in i kamerorna och flera av dem i kombo med de där Frans-leendena som var en del av melodifestivalsegern i mars!

Jag har tvekat en del om hur det här kommer att gå efter de rätt ljumma reaktionerna i fanmedia och inte minst här i pressrummet, men efter det här repet känns det snarare som om det kan bli precis samma sak som i Melodifestivalen - när han avslutar ute på catwalken är chansen rätt stor att han lindat en rejäl del av Europa runt lillfingret! Både numret och framträdandet sticker ut massor bland konkurrenterna och Frans är helt uppenbarligen i form! Jag får kanske inte riktigt vinnarvibbar, men en plats på topp tio med mersmak är det allt!

Här under hittar du det officiella klippet från repet, repet i fullängd, hela den påföljande presskonferensen samt ett gäng bilder!Frans har gjort sitt andra rep i Globen Reviewed by Pierre on 13:54:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.