Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Frans första repetition i Globen

Bild: Olle Kirchmeier/SVT
Under den andra dagen av repetitioner i Globen var det bland annat Sveriges och Frans tur att inta scenen för första gången!

De första repen sker ju bakom stängda dörrar, så vi är utlämnade åt de bilder och korta klipp som EBU släpper ifrån sig - och kommentarer från den församlade pressen på plats!

Enligt dem gick det mesta i Frans nummer att känna igen från Melodifestivalen, förutom att ljusväggen bakom honom är utbytt mot en kraftfullare variant och att Frans nu avslutar låten ute på catwalken. Han har ännu inte bestämt sig för vilka kläder det blir på finalkvällen - idag provade han ett par olika varianter; den ni ser på bilderna nedan och sedan med en jacka över som i bilden längst upp.

Han sägs också kännas igen från repen inför Melodifestivalen som lite loj och oengagerad, nästan nonchalant - men vi vet ju alla vad som hände sedan när arenan var full av publik! Själv säger han sig vara nöjd med repet, förutom lite strul med hörlurar och just det faktum att han repade inför tomma läktare när han kommenterar för SVT.

Sitsen är densamma som ända sedan vi valde låt - eurovisionfansen i pressrummet var inte imponerade, men hos spelbolagen bättrades oddsen på efter dagens rep. Sveriges spelas just nu som fyra, väldigt nära att passera Australien som just nu har tredjeplatsen! Det finns goda anledningar att hålla hoppet uppe!
Frans första repetition i Globen Reviewed by Pierre on 19:48:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.