Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Hela första repet med Rysslands Sergey Lazarev

Den stora snackisen under gårdagens repetitioner i Globen var givetvis förhandsfavoriten Sergey Lazarev från Ryssland som ju var en av de nio första upp på scenen! Skulle han ha ett scennummer som motsvarar favoritskapet?

Till en början såg det ju ut som om vi skulle få nöja oss med de korta klipp (se här) som lades ut av EBU, men nu har av någon anledning hela det ryska förstarepet läckt ut - så vi tar givetvis tillfället i akt och tar en närmare titt!

Allt gick inte helt planenligt. I numret återskapas känslan i den officiella videon genom att Sergey precis som Måns interagerar med bakgrunden med hjälp av 3D-mapping-teknik och i det första repet ledde det till en olycka när Sergey klättrade på väggen, tappade taget och föll! Även bilder från fallet finns nu tillgängliga på nätet:

För övrigt är numret ungefär som man kunde ha förväntat sig; ambitiöst, påkostat och spektakulärt! Hade det inte varit för den helt värdelösa tajmingen - att tävla med en manlig solist i en modern poplåt med just ett sådant scenframträdandet året efter att precis ett sådant bidrag vunnit - så hade jag redan utnämnt det här till en vinnare. Nu känns det inte lika givet. Repriser premieras sällan i Eurovision och det finns ju trots allt åtskilliga konkurrenter med potential.

Här har du hela första repet med Sergey uppbackad av det helsvenska dansarteamet Adam Svensson, Johan Seil, Alvaro Estrella och Daniel Gill - under kan du rösta om dina intryck efter att ha sett repet!
Hela första repet med Rysslands Sergey Lazarev Reviewed by Pierre on 08:56:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.