Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Repetitioner i Stockholm - första dagen

Sergey Lazarev
Eurovision Song Contest 2016 är igång på riktigt! Idag inleddes nämligen de första repetitionerna på plats i Globen med de nio första bidragen från den första semifinalen!

Under den här första omgången av rep som pågår fram till och med torsdag repar artisterna inför en tom glob - den församlade pressen kan följa repen via storbildsskärmar från presscentrat i Hovet, men förutom det är vi utlämnade åt de väldigt korta klipp som EBU lägger ut på YouTube.

Vi får med andra ord inte veta särskilt mycket om hur scenframträdandena ser ut i det här läget, förutom det som är allra mest i iögonenfallande, vilket idag innebar att Moldaviens Lidia Isac har sällskap av en kosmonaut på scenen, att Kroatiens Nina Kraljić har en fruktansvärt ful och röstfrånstötande cape på sig - och kanske framför allt att favoriten Sergey Lazarev från Ryssland ser ut att ha ett riktigt smarrigt nummer där han, precis som Måns gjorde förra året, interagerar med grafiken på väggen bakom honom!

Just nu är jag mest frustrerad över att befinna mig 20 mil bort från Stockholm - jag längtar fruktansvärt mycket till på onsdag när även jag är på plats! Här är klippen från dagens rep, under dem hittar du en länklista med ytterligare godis, som de meet & greet-träffar artisterna hade med pressen efter sina rep!

Länkgodis från den första repetitionsdagen


Via eurovision.tv
Via esckaz.com
Finland: Sandhja - Sing It Away
Grekland: Argo - Utopian Land
Moldavien: Lidia Isac - Falling Stars

Ungern: Freddie - Pioneer
Kroatien: Nina Kraljić - Lighthouse

Nederländerna: Douwe Bob - Slow Down

Armenien: Iveta Mukuchyan - LoveWave 

San Marino: Serhat - I Didn't Know
Ryssland: Sergey Lazarev - You Are The Only One
Repetitioner i Stockholm - första dagen Reviewed by Pierre on 20:36:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.