Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Resultatet i Inför Eurovision Song Contest 2016 - del 4

Igår kväll var det dags för den och avslutande delen av SVTs införprogram Inför Eurovision Song Contest, vilket innebar att det var dags att knyta ihop påsen och summera!

Säsongens panel, bestående av Helena PaparizouOscar ZiaWiktoria Johansson och Njol Badlie, bedömde de åtta sista bidragen i den andra semin samt redan finalklara Spanien samt vårt eget bidrag If I Were Sorry med Frans, allt som vanligt under programledning av Christer Björkman!

Inte helt oväntat fick Sverige väldigt höga poäng - jag minns inte att panelen någonsin gjort något annat till ett svenskt bidrag - idel tior utom från Helena som för tredje gången stod för nian när övriga delade ut toppbetyg. Det innebär att panelen sätter tre bidrag på 39 poäng i år - Frankrike, Australien och Sverige!

Jag tror man är ganska rätt ute i toppen av sin lista, alla de tre nämnda kommer att få riktigt fina slutplaceringar i finalen nästa vecka! Mest uppseendeväckande är snarare frånvaron av den ryska förhandsfavoriten You Are The Only One med Sergey Lazarev som bara fick 27 poäng av panelen och därmed hamnar utanför deras interna topp 10.

Här är hela resultatet i den sista delen och där under panelens topp 10 totalt - missade du avsnittet kan du se det här!

Resultatet i den fjärde delen av Inför Eurovision Song Contest 2016Topp 10 totalt i Inför Eurovision Song Contest 2016


Resultatet i Inför Eurovision Song Contest 2016 - del 4 Reviewed by Pierre on 13:16:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.