Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Röda mattan-eventet och välkomstfesten i bilder

Igår drog Eurovision Song Contest igång officiellt med det traditionella röda mattan-eventet där alla de tävlande artisterna paraderade på Kungsbron, mittemellan Slottet och Euroclub, vilket sedan följdes av välkomstfest på Euroclub hela natten!

Röda mattan-eventet var i vanlig ordning ganska hysteriskt. Alla ville få sin bit av att de tävlande artisterna med bilder, autografer och intervjuer. Härligt på sitt sätt - både att få vara alldeles intill alla de jag skrivit om under det senaste året, men det blev liksom också tydligt hur mycket hjärta det finns i den här tävlingen, inte bara hos fansen utan också det tävlande!

I samband med röda mattan-eventet lottades också vilken halva av finalen de fem redan finalklara bidrag kommer att tävla i - för Sveriges del är det ju redan klart att vi startar som nummer 9. Lottningne resulterade i att Tyskland, Italien och Frankrike lottades in i den första halvan medan Spanien och Storbritannien kommer att få ett startnummer i den andra halvan.

På välkomstfesten på Euroclub framträdde flera av de tävlande innan det blev dans natten lång tillsammans med såväl delegationer och tävlande som hundratals svettiga fans! Det är fantastiskt att vara här - stämningen liknar liksom ingenting annat. Det är tävling och konkurrens, men trots att minst 42 nationaliteter trängdes på Euroclub i natt - här blir det svårt att inte låta klyschig - så är det bara glädje, kärlek och förbrödring (och en eller annan försystring) överallt hela natten. Här är ett gäng av mina bilder från gårdagen!

Röda mattan-eventet och välkomstfesten i bilder Reviewed by Pierre on 17:01:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.