Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Wiktoria byts ut mot Lisa Ajax i svenska juryn

När den svenska juryn i Eurovision Song Contest presenterades häromdagen reagerade många, däribland jag, på att Wiktoria var en av de fem medlemmarna då hon ju också är en av panelmedlemmarna i SVTs Inför Eurovision Song Contest.

Nu har SVT tagit till sig av reaktionerna och väljer att byta ut Wiktoria mot Lisa Ajax! Enligt Anette Helenius, projektledare för den svenska Eurovision-sändningen, bröts inga regler när man valde Wiktoria, men för att undvika alla spekulationer om att hon kunde tänkas påverka andra jurymedlemmar så valde man att byta ut henne.

Sådärja, nu känns det genast bättre! Jag har inget alls emot Wiktoria, men det kändes helt onödigt att öppna upp för mygelspekulationer genom att välja just en av panelmedlemmarna i det egna tyckarprogrammet. Märkligt bara att man inte insåg att just det skulle komma att hända redan från start... Nåja, nu har man gjort om och gjort rätt - dessutom är ju ersättaren precis som Wiktoria en tonårig sångerska och melodifestivalfinalist från i vintras.

Lisa har för övrigt precis släppt en uppföljare till sin melodifestivalfinalist My Heart Wants Me Dead så jag passar på att ge en liten knuff åt hennes nya Give Me That - hela den svenska juryn hittar du här:

Wiktoria byts ut mot Lisa Ajax i svenska juryn Reviewed by Pierre on 15:07:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.