Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Bosnien Hercegovina drar sig ur - igen

I våras gjorde ju Bosnien Hercegovina comeback i Eurovision Song Contest efter tre års frånvaro. Resultatmässigt blev återkomsten en flopp - bidrag Ljubav Je med Dalal & Deen feat. Ana Rucner and Jala misslyckades med att ta sig till final vilket innebar att bosnierna för första gången stoppats redan i semi. Kanske bidrog det misslyckandet till att man satte p för de senaste årens lindansande redan innan det ens hunnit börja?

De senaste åren har man ju ständigt pendlat fram och tillbaka in i det sista om man ska delta eller inte - men den här gången har man inte ens brytt sig om att skicka in en ansökan om deltagande. Vi kommer alltså inte att få höra något bosniskt bidrag i Kiev nästa år! Orsaken anges, precis som föregående år, vara vacklande ekonomiska förutsättningar.

Riktigt trist det här så klart, men kanske klokt så att man inte riskerar att hamna i samma sits som Rumänien i våras! Senaste dag för ansökan om deltagande var den 15 september. De anmälda länderna har sedan fram till den 10 oktober på sig att eventuellt dra sig ur utan att drabbas av straffavgifter. Vi kollar in det sista bosniska bidraget på ett tag, Ljubav Je från den första semin i Stockholm:
Bosnien Hercegovina drar sig ur - igen Reviewed by Pierre on 18:27:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.