Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Kiev blir värdstad för Eurovision Song Contest 2017!

Sedan Ukrainas Jamala tog hem segern i Eurovision Song Contest i Stockholm i maj med sin 1944 har det varit många turer fram och tillbaka om vilken ukrainsk stad som kommer att stå som värd för tävlingen nästa år. Efter att i juli ha sållat fram tre kandidater, Kiev, Odessa och Dnipro, har man redan vid ett par tillfällen sagt sig vara redo att avslöja valet - bara för att i sista stund ångra sig och skjuta upp beslutet. Idag kom i alla fall till slut beskedet - nästa års tävling avgörs i Kiev!

Eurovision Song Contest 2017 kommer att avgöras med semifinaler den 9 och 11 maj följda av en final den 13 maj i International Exhibition Centre, ett mässhallskomplex med en kapacitet för 11'000 åskådare. 
International Exhibition Centre
Ännu är det mycket knapphändigt med ytterligare uppgifter om hur man tänkt sig arrangemanget, men nu är i alla fall bollen i rullning och vi kan med stor sannolikhet vänta oss fler avslöjanden under månaderna framöver! Enligt den officiella eurovisionsajten eurovision.tv lär vi dock inte kunna förvänta oss biljettsläpp förrän vi går mot nästa år. 

Själv hade jag hoppats på en skön vecka vid Svarta Havet i maj, men valet av den tre gånger så stora huvudstaden är långt ifrån oväntat - här finns allt av nödvändig infrastruktur och dessutom en befintlig arena med rätt kapacitet, vilket övriga kandidater haft svårt att presentera. Nu börjar vi ladda!
Kiev blir värdstad för Eurovision Song Contest 2017! Reviewed by Pierre on 16:13:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.