Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Blanche tävlar för Belgien i Kiev!

I Belgien turas det flamländska tvbolaget VRT och det franskspråkiga RTBF om att utse landets bidrag till Eurovision Song Contest - och eftersom det senast var VRT som utsåg Laura Tesoro och What's the Pressure så är turen åter kommen till RBTF.

RBTF rider på en framgångsvåg - vid de två senaste tillfällena då de valt bidrag har det blivit fina placeringar med en tolfteplats för Love Kills med Roberto Bellarosa 2013 och en fjärdeplats för Rhythm Inside med Loïc Nottet 2015. Receptet den här gången blir precis detsamma som de gångerna - en ung artist med framgångar i den inhemska upplagan av The Voice!

Den här gången handlar det om sextonåriga Ellie Delvaux som åkte ur två avsnitt före finalen i den senaste upplagan som avslutades i våras. Sedan dess har hon lagt sig till med artistnamnet Blanche och inlett ett samarbete med Pierre Dumoulin, sångare i det belgiska bandet Roscoe. Det samarbetet är tänkt att leda till ett debutalbum nästa år - och till ett belgiskt eurovisionbidrag som de skrivit tillsammans!

I väntan på att få höra det kan man skaffa sig lite smakprov på vad Blanche går för via hennes YouTubekanal - som nedan i covern på Ed Sheerans Thinking Out Loud. Den avslöjar en intressant röst och gör mig nyfiken - har RTBF kvar fingertoppskänslan kan det här bli intressant!

Blanche tävlar för Belgien i Kiev! Reviewed by Pierre on 20:22:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.