Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Slavko Kalezić tävlar för Montenegro i Kiev!

Det montenegrinska tvbolaget RTCG meddelade idag att man internt utsett Slavko Kalezić till sin representant i Eurovision Song Contest 2017!

31-årige Slavko är skolad i sång och dans och har skådespelat på nationalteatern i Podgorica - men är kanske mer känd för sitt deltagande i X Factor Adria, X Factor-upplagan för länderna i det före detta Jugoslavien, 2013.

Där gjorde han en bejublad audition (se video nedan) där han framförde Beyoncés End of time. Han kom inte särskilt långt i tävlingen, men gjorde tillräckligt avtryck för att få hoppa in som programledare i den andra säsongen två år senare då han bland annat framförde den då nya singeln Feel the love (se nedan).

Karln verkar att döma av klippen nedan inte riktigt klok på en fläck i den positivaste av meningar - en showman som gillar att synas, till och med går in för det, som ser bra ut och som dessutom uppenbarligen kan både sjunga och dansa. Ett omdöme som känns väldigt gångbart i eurovisionsammanhanget! Det ska bli riktigt spännande att få höra hans tävlingsbidrag Space som kommer att släppas någon gång på andra sidan nyår! Kolla in klippen nedan så länge - de är faktiskt riktigt sevärda!


Slavko Kalezić tävlar för Montenegro i Kiev! Reviewed by Pierre on 18:30:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.