Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Tre bidrag kvar i Spaniens wildcardtävling

En finalplats i Spaniens uttagning Objetivo Eurovisión står som bekant öppen - och den kommer att fyllas med hjälp av Eurocasting, en liten sidotävling som just nu pågår för fullt! En jury valde först ut trettio bidrag, sedan fick spanjorerna rätta på sina favoriter i en onlineomröstning - och nu har en jury röstat fram vilka tre som kommer att göra upp i en avgörande livefinal den 12 januari!

En jurybestående av sju musikexperter fick dela ut 3, 2 och 1 poäng till sina favoriter bland bidragen vilket resulterade i följande tre finalister:

Poäng
Leklein - Ouch!!
(David Ascanio, Vanesa Cortes, Albert Neve, Abel Ramos)
9
Fruela - Live it up
(Ander Perez, Javi Reina, Albert Rousseau, Jeremy Warder, Fruela Fuente)
8
Javián - No somos héroes
(Javián, Jose Abraham, Juanma Leal )
7

Jag var inte särdeles imponerad över de tio Eurocastingbidragen som presenterades häromdagen (se här), men tycker allt att juryn gjorde ett bra jobb! Både Ouch!! och Live it up är riktigt hyggliga låtar även om ingen av dem osar vinnare. Återstår att se vilken av de tre de spanska tvtittarna gillar bäst - det är de som har hela makten i den avgörande wildcardfinalen! Vad tycker du själv? Här under har du alla tre!Tre bidrag kvar i Spaniens wildcardtävling Reviewed by Pierre on 21:44:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.