Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Storbritannien skickar Lucie Jones till Kiev!

Lucie Jones
Ikväll var det dags för Storbritannien att välja eurovisionbidrag i finalen av sin uttagning Eurovision: You Decide! Tittarna och en röstande jury hade att ta ställning till sex bidrag framförda av tidigare deltagare i brittiska X Factor, framförda på scenen i ett överraskande kokande Eventim Apollo i London!

Britterna bjöd på en rapp och underhållande show med inte helt oävna bidrag och en tremannajury som utan makt över utgången bedömde bidragen efterhand som de framfördes. Pausunderhållningen? Där ägnade sig BBC åt för Sverige smickrande återvinning - tittarna fick se en repris av Måns Zelmerlöws och Petra Medes fantastiska Love Love Peace Peace från eurovisionfinalen i våras! Det kändes väl i ärlighetens namn en smula billigt, och hafsandet fortsatte när resultatet till slut skulle levereras. Istället för att dela ut poäng från tvtittarna och den röstande juryn gjorde man processen kort, dödade spänningen och avslöjade rakt av vem som kammat hem segern!

Den gick lite överraskande till 25-åriga Lucie Jones och balladen Never Give Up on You, som var en av de på förhand minst tippade av finalisterna! Segern innebär dessutom comeback i Eurovision Song Contest för den danska eurovisionvinnaren Emmelie de Forest som är en av låtens upphovsmän. Lucie blev åtta i brittiska X Factor för åtta år sedan, då hon slogs ut i en duell mot eurovisionvälkända Jedward.

Jag tycker läget känns ganska exakt som förra året! Britterna skickar ett bidrag de inte alls behöver skämmas för, men samtidigt ett som saknar wow-faktor. Låten är en ganska klassisk ballad vars största tillgång är Lucie. Hon lyfte låten en bra bit med ett inlevelsefullt framförande ikväll - men som helhet känns det väldigt ospännande och är väl knappast en röstmagnet i Kiev. Vi kollar in hur den framfördes ikväll!

Startfältet i Eurovision: You Decide 2017

1.
Holly Brewer - I Wish I Loved You More
(Kevin Fisher, Courtney Harrell, Laurell Barker, Mattias Frändå, Johan Åsgärde, Oliver Lundström)
2.
Danyl Johnson - Light Up The World
(Dan McAllister, Rick Blaskey, Greg Walker, Chris Sutherland, Ameerah Roelants)
3.
Lucie Jones - Never Give Up on You
(The Treatment, Emmelie de Forest, Laurie Martin)
4.
Olivia Garcia - Freedom Hearts
(Gabriel Alares, Sebastian Lestapier, Linnea Nelson, Laurell Barker)
5.
Nate Simpson - What Are We Made Of?
(Jon Hällgren, Eric Lumiere, DWB)
6.
Salena Mastroianni - I Don't Wanna Fight
(Daniel Mirza Salcedo, Nicole Blair, Marli Harwood)
Här hittar du allt om alla årets bidrag till Eurovision Song Contest 2017!
Storbritannien skickar Lucie Jones till Kiev! Reviewed by Pierre on 22:29:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Bra röst och helt ok låt, kan höjas en hel del med ett snyggt nummer, kommer nog nånstans i mitten.

    SvaraRadera
  2. Kanonbra röst, Låten är också bra men den går inte riktigt någonstans men det är så mycket känsla här och det kan de vinna ett par placeringar på. De måste fixa till ljussättningen och ta på henne lite bättre scenkläder och hoppas på ett bra startnummer så är det inte omöjligt att få en hyfsad placering med denna (många om här dock)

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.