Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Utökade möjligheter att tjuvlyssna på melodifestivalbidragen!

Gillar du också att ladda upp inför veckans melodifestivaldeltävling genom att lyssna in dig på de korta smakprov som släpps några dagar i förväg? Då finns det anledning att jubla i år!

De senaste säsongerna har vi fått nöja oss med väldigt korta klipp från torsdagens repetitioner som smakprov. De finns kvar även den här gången - men i år utökas tjuvlyssningsmöjligheterna genom att man dessutom släpper en minut långa ljudfiler av veckans bidrag på torsdagar!

Det här var en välkommen nyhet! Det var ett bra tag sedan minutklippen verkligen var minutklipp och sedan dess har det varit svårt att tycka något alls innan det varit skarpt läge på lördagkvällen. Bara en halv minut av bidragen är liksom i kortaste laget om man ska hinna bilda sig någon uppfattning alls om det man hör. Bra jobbat SVT!

Här har du hela schemat för när, var och hur du lyssnar in dig på årets melodifestivalbidrag:

Så lyssnar du in dig på årets bidrag

Onsdagar 

kl. 18.00: Veckans bidrag premiärspelas för pressackrediterade på plats i veckans melodifestivalstad - och vi vanliga dödliga kan ta del av deras rapportering.

Torsdagar 

löpande under dagen: 30 sekunder långa klipp från torsdagens repetitioner släpps på svt.se/melodifestivalen och i Melodifestivalens sociala medier.

kl. 14.30: En minut av bidragen släpps som ljudfiler på svt.se/melodifestivalen. Du kan även lyssna på klippen i P4 Extra med Lotta Bromé.

Lördagar 

kl. 14.00: 2 minuter och 30 sekunder av veckans bidrag publiceras på svt.se/melodifestivalen.

Efter sändning: Du kan se alla låtarna som inte gick direkt till final på svt.se/melodifestivalen. Hela deltävlingen finns att se på SVTPlay till och med påföljande måndag. De utslagna bidragen publiceras också i en spellista på Spotify här
Utökade möjligheter att tjuvlyssna på melodifestivalbidragen! Reviewed by Pierre on 21:04:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.