Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Eurovisionbiljetterna släpps den 14 februari!

Efter många turer fram och tillbaka är det äntligen dags för släpp av biljetterna till Eurovision Song Contest i Kiev! Hela processen har fördröjts till nu eftersom den ursprungliga upphandlingen av biljettleverantör inte godkändes av det ukrainska konkurrensverket - men nu har man alltså äntligen hittat en lösning!

Biljettsläppet sker i morgon kväll, tisdagen den 14 februari klockan 19.15 hos concert.ua. Det handlar om ett första släpp av upp till 70'000 biljetter till de nio olika showerna; de båda semifinalerna, finalen samt två genrep till respektive show. Några exakta prisangivelser har inte angetts, men det kommer att finnas biljetter i alla prisklasser från 8 Euro (ca 75 SEK) till 500 Euro (ca 4'700 SEK).

Samtidigt meddelas att eurovisionfannätverket OGAE inte kommer att erbjudas särskilda fanpaket den här gången, även fansen är hänvisade till det ordinarie biljettsläppet. Det kommer inte heller att finnas en särskild fanackreditering och Euroclub kommer bara att vara tillgängligt för tävlingsländernas delegationer.

Semifinalerna äger rum den 9 och 11 maj och finalen den 13 maj.

Det känns som ett stort bakslag att fansen inte på något sätt prioriteras den här gången med tanke på vilken fest alla fans på plats skapat de senaste åren - och på hur väl värdländerna mött dem. Det är bara att hålla tummarna att det här fungerar smidigt för alla som trots allt vill vara på plats i Kiev och se tävlandet live!

Eurovisionbiljetterna släpps den 14 februari! Reviewed by Pierre on 17:14:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.