Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Här är duellerna i Andra Chansen!

Du Vet vilka det här är (Bild: Pelle T Nilsson)
Den fjärde deltävlingen är avklarad och det är dags att genast ställa om siktet mot Andra Chansen i Saab Arena i Linköping nästa lördag där de fyra sista finalplatserna ska fyllas! Knappt hade nämligen kvällens finalister avslöjats förrän schemat för de fyra duellerna i Andra Chansen avslöjades!

Upplägget är välkänt vid det här laget: De åtta bidragen har satts samman i fyra dueller enligt principen att treorna möter en fyra och att man inte kan möta ett bidrag från samma deltävling. Duellernas vinnare går sedan vidare till finalen i Friends Arena!

Det allra mest spännande med duellerna är som vanligt att försöka lista ut vilka bidrag som var treor och vilka som var fyror! Det känns faktiskt inte särskilt svårt den här gången! Lisa Ajax och The FO & O var med stor sannolikhet treor i sina deltävlingar vilket ger att även Loreen och Boris René var det medan De Vet Du, Axel Schylström, Dismissed och Anton Hagman var fyror!

En tredjeplats i deltävlingen betyder ju dock inte alls att finalplatsen är klar - förra året gick till exempel SaRaha till final efter att ha slutat som fyra i sin deltävling och året innan dess gjorde två fyror samma sak. Vad tycker du? Rösta i omröstningarna längst ned! Här är hela startordningen:

Duellerna i Andra Chansen

Duell 1
FO & O – Gotta Thing About You
vs.
De Vet Du – Road Trip
Duell 2
Axel Schylström – När ingen ser
vs.
Lisa Ajax – I Don’t Give A
Duell 3
Boris René – Her Kiss
vs.
Dismissed – Hearts Align
Duell 4
Anton Hagman – Kiss You Goodbye
vs.
Loreen – Statements

Vilka är dina favoriter i duellerna? Rösta!
Här är duellerna i Andra Chansen! Reviewed by Pierre on 22:19:00 Rating: 5

2 kommentarer:

  1. Jag var helt med på tåget att Lisa,FO&O och Loreen blev treor i sina deltävlingar. Men jag var helt övertygad om att De Vet Du tog tredjeplatsen i första deltävlingen. Nu blir det någonstans en felande länk, och jag är inte alls helt säker! Spännande det här!!!

    SvaraRadera

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.