Top Ad unit 728 × 90

Senaste nytt

recent
no

Manel Navarro tävlar för Spanien i Kiev!

Manel Navarro
Ikväll var det dags för Spanien att välja eurovisionbidrag i finalen av Objetivo Eurovisión! Sex bidrag hade valts ut göra upp om segern, fem internt utvalda av tvbolaget RTVE och ett av tittarna via en särskild wildcarduttagning.

Finalen må ha känts en smula pratig och långdragen - men den fick i alla fall en riktigt rafflande avslutning när poängen till slut skulle fördelas!

Hälften av kvällens poäng skulle komma från de individuella medlemmarna i en expertjury bestående av radio- och tvpersonligheter; Virginia Díaz, Javier Cárdenas och Xavi Martínez. När de gjort sitt var det klar fördel för Manel Navarro medan låten studiopubliken helt uppenbart hade som sin favorit, Contigo med Mirela bara låg delad trea. Studiopubliken visade sig vara representativ för tittarna som delade ut högst poäng till Mirela - vilket resultade i ett helt oavgjort resultat! Tumult uppstod och latinska känslor flödade i studion innan programledarna förklarade att juryn hade utslagsrätt - vilket gav segern till Manel Navarro och hans Do It for Your Lover med två röster mot en! Mycket upprörda scener följde, vilket kanske inte är helt svårt att förstå - två personer körde på egen hand över tittarna!

Första gången jag hörde Do It for Your Lover tänkte jag genast på Bruno Mars hit Lazy Song - en somrigt lätt bagatell med viss charm om än inte alls en typisk eurovisionlåt. Jag tycker den är väl repetitiv för sitt eget bästa och har svårt att tro på poängregn över Spanien i Kiev - men som motvikt till alla redan valda ballader känns den trots allt rätt skön!

Resultatet i finalen av Objetivo EurovisiónJuryn
Tittarna
Totalt
1.
Manel Navarro - Do It for Your Lover
(Manel Navarro)
34
24
58
2.
MirelaContigo
(Tony Sánchez-Ohlsson, Isaac Luque, Ander Pérez)
22
36
58
3.
LeKlein - Ouch!!
(David Ascanio, Vanesa Cortés, Albert Neve, Abel Ramos)
22
30
52
4.
(Rafael Artesero, José Juan Santana)
20
21
41
5.
Mario Jefferson - Spin My Head
(Chris Wahle)
25
15
40
6.
Paula Rojo - Lo que nunca fue
(Paula Rojo, Álvaro Bárcena)
21
18
39

Jurymedlemmarnas poäng


V. Díaz
J. Cárdenas
X. Martínez
Totalt
Manel Navarro
12
10
12
34
Mario Jefferson
10
5
10
25
LeKlein
8
7
7
22
Mirela
5
12
5
22
Paula Rojo
7
6
8
21
Maika
6
8
6
20
Manel Navarro tävlar för Spanien i Kiev! Reviewed by Pierre on 00:45:00 Rating: 5

Inga kommentarer:

All Rights Reserved by Pierre's Schlager © 2014 - 2015
Powered By Blogger

Kontaktformulär

Namn

E-post *

Meddelande *

Använder Blogger.